Om oss

Mer än bara industrigolv

När du anlitar oss kan du förvänta dig resuktat som övertfräffar dina förväntningar då vi siktar mot att vara bäst i branschen. Genomtänkt planering, noggrant utförande och gedigen kvalitetsuppföljning är vår metod. Våra kunniga och engagerade hantverkare har lång erfarenhet av sina arbetsområden och våra referenser från tidigare projekt visar att vi är en leverantör att räkna med.

Vi är en professionell och erfaren hantverksfirma som arbetar med ett perfekt resultat som mål. Vårt team av hantverkare har den expertis och erfarenhet som krävs för att göra ditt golvläggningsprojekt till en succé. Vid sidan av epoxigolv och annan golvläggning kan vi även erbjuda tjänster som renovering, snickerier och fönstermontering. 

Utöver fogfria golv och andra typer av industrigolv så erbjuder vi ett brett utbud av övriga tjänster som du hittar här nedanför.

Övriga tjänster

Golvläggning

Vi kan alla typer av golv – från industrier och butiker till privata hem och offentliga miljöer. Du kan anlita oss för allt från att lägga klickgolv till parkett, vinylgolv och massivt trä.

Renovering och snickeri

Vi utför renoveringar i hus och lägenheter och även andra snickeriarbeten som exempelvis altaner och uteplatser, dörrar och tillbyggnader/ombyggnader. Kontakta oss idag om du är i behov av en kompetent snickare. 

Fönstermontering

Vi installerar fönster i privata och kommersiella fastigheter. Våra erfarna snickare tar hand om hela processen och ger dig nya snygga fönsfer med optimal funktion och säkerhet som dessutom sparar energi och förbättrar inomhusmiljön.

Vårt miljöarbete

I vårt miljöarbete fokuserar vi på att vår verksamhet ska bedrivas med så liten miljöpåverkan som möjligt, samt ett kontinuerligt förbättringsarbete på dessa punkter. Där sådana finns att tillgå arbetar vi med miljömärkta produkter och strävar efter att våra leverantörer och entreprenörer ska arbeta enligt vår miljöpolicy. Vi strävar efter att minska våra utsläpp av lösningsmedel samt att hushålla med de resurser vi använder som exempelvis energi och vatten. Vi uppfyller de krav som ställs och är certifierade enligt Målarmästarnas miljöcertifiering.

epoxi-golv

Högsta kvalitet in i minsta detalj - Anlita oss för golv & måleri!