Om oss

Mer än bara industrigolv

När du anlitar oss kan du förvänta dig resuktat som övertfräffar dina förväntningar då vi siktar mot att vara bäst i branschen. Genomtänkt planering, noggrant utförande och gedigen kvalitetsuppföljning är vår metod. Våra kunniga och engagerade hantverkare har lång erfarenhet av sina arbetsområden och våra referenser från tidigare projekt visar att vi är en leverantör att räkna med.

Utöver fogfria golv och andra typer av industrigolv så erbjuder vi ett brett utbud av övriga tjänster som du hittar här nedanför.

Övriga tjänster

Måleri

Heltäckande tjänster inom måleri är ett utmärkt komplement till våra tjänster inom industrigolv. Varmt välkommen att anlita oss om du även behöver hjälp med målningen. Vi kan både hantverket och kan ge dig rådgivning så att du får rätt färg och nyans på rätt plats. Vi erbjuder givetvis 2 års Nöjd kund-garanti enligt Måleriföretagens regler.

Vi erbjuder bland annat följande:

  • Traditionellt måleri invändigt & utvändigt

  • Tapetsering & vävsättning

  • Våtrumsmålning

  • Fasadtvätt

  • Brandskyddsmålning

  • Ådringsmålning och marmorering

Golvläggning

Vi kan alla typer av golv – från industrier och butiker till privata hem och offentliga miljöer. Du kan anlita oss för allt från att lägga klickgolv till parkett, vinylgolv och massivt trä.

Mattläggning och plattsättning

Utöver att vi levererar industrigolv av olika slag så kan du även anlita oss för andra former av mattläggning och plattsättning, till exempel vid badrums- och köksrenovering.

Blästring av fasader

Att blästra en fasad är billigare än att skrapa och brukar ge ett bättre resultat då mer av den gamla färgen kan avlägsnas. Det gör det enklare att måla på ny färg och denna fäster även bättre.

Blästring är skonsamt mot underlaget och även miljön. Vi använder oss av finkornig sand och högtrycksluft - inga kemikalier! Det enda som blir kvar är små högar av sand som kan samlas upp efteråt. När blästringen av din fasad är klar kan du direkt måla fasaden på nytt, eller anlita oss för att göra jobbet.

Vårt miljöarbete

I vårt miljöarbete fokuserar vi på att vår verksamhet ska bedrivas med så liten miljöpåverkan som möjligt, samt ett kontinuerligt förbättringsarbete på dessa punkter. Där sådana finns att tillgå arbetar vi med miljömärkta produkter och strävar efter att våra leverantörer och entreprenörer ska arbeta enligt vår miljöpolicy. Vi strävar efter att minska våra utsläpp av lösningsmedel samt att hushålla med de resurser vi använder som exempelvis energi och vatten. Vi uppfyller de krav som ställs och är certifierade enligt Målarmästarnas miljöcertifiering.

Högsta kvalitet in i minsta detalj - Anlita oss för golv & måleri!