Industrigolv för alla miljöer

Slitstarka golv för era behov

Ett industrigolv kännetecknas av hög hållfasthet och nötningstålighet. Vi ser till att ni får ett golv som är anpassat till era specifika krav på tålighet mot vikt, nötning och ämnen som används i er verksamhet. Med lång erfarenhet av installation och renovering av industrigolv kan vi erbjuda kvalificerad rådgivning så att ni får helt rätt golv för era behov.

Mycket har hänt i golvbranschen de senaste åren. Vi levererar självklart våra golv enligt gällande miljökrav och gör vårt yttersta för att minimera miljöpåverkan både när vi lägger nya industrigolv och när vi renoverar befintliga. Samtliga golv kan fås med olika färger och ytbehandlingar. Vi utför även golvmålning om ni har behov av exempelvis linjemålning eller har andra önskemål gällande färg och form.


Med höga krav på funktion

Industrimiljöer ställer höga krav på golvens tålighet. Det är vanligt med tunga maskiner som både belastar punktvis och som kan ge vibrationer. Även fordon som truckar eller lastbilar som kör på golvet medför rejäla belastningar och ofta rör sig medarbetare på samma ytor kontinuerligt. Sådant måste tas med i beräkningen när man väljer vilken typ av golv som ska läggas. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och har kunskap om vilka material och lösningar som passar i respektive miljö.

industrigolv

Industrigolv för olika miljöer

Ett industrigolv passar i fler miljöer än vad man kanske tänker när man säger ordet industri. Givetvis installerar vi golv för traditionella industrimiljöer, men de passar även i många andra sammanhang. Entréer och publikutrymmen i sporthallar är ett exempel på en miljö där ett industrigolv kan passa utmärkt, likaså i större livsmedelsbutiker och köpcentrum. Bilgarage är en annan miljö som kräver ett industrigolv som både tål hög vikt och som är resistent mot smuts, kemikalier och slitage.

I vissa industrier ställs mycket specifika krav på golven. Det kan exempelvis vara företag där man sysslar med känslig elektronik och behöver ett ESP-golv för att undvika skador på utrustningen. Kemiföretag kan också ha krav på syrafasta golv eller korrosionsskydd för att tåla vissa ämnen eller kemikalier. I samråd med dig som beställare så väljer vi ytskikt som är anpassade till just ditt företags verksamhet och de krav som ställs.

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er verksamhet.

Industrigolv Epoxigolv

Vi är specialister på industrigolv. Rådgivning och installation av kunniga hantverkare.